Menu

Afslankingsconsulent

Carine Cosemans helpt je als voedings-en afslankingsconsulent graag om op dat ideale gewicht te komen en u te informeren over een gezond voedingspatroon.

Hoe kunt u zorgen voor een gezond eetpatroon waar u zich lekker bij voelt?

“Door maaltijden te nemen die gezond en vooral lekker zijn en aansluiten bij uw manier van leven. Daarnaast wordt u intensief begeleid en gecoacht, zodat u gemotiveerd blijft.”

Gewicht en gezondheid

“Een gezond gewicht is de basis voor een lekker en fit leven: u voelt zich beter, zowel fysiek als mentaal en u heeft meer energie om de drukte van alle dagen aan te kunnen. Een ongezond gewicht kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals kortademigheid, hoge bloeddruk, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, ….”

“Daarom is het belangrijk om tijdig te beginnen met een gezond voedingspatroon zodat u een gezond gewicht kan bereiken en/of behouden. Voorkomen is immers beter dan genezen.”

Behandelingen

Uw voedingsconsulent maakt een persoonlijk plan en houdt zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Geen streng dieet, maar een individueel voedingsadvies op maat. Gezond en evenwichtig eten.

Intake gesprek 45 € (eerste consultatie)

Kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur waarin uw gegevens worden genoteerd en uw huidige voedingspatroon in kaart wordt gebracht. Tevens worden er diverse metingen verricht zoals vetmeting, taille-meting, gewicht en bmi-meting en de opstelling van een behandelingsplan. Samen met u bepaalt uw afslankingsconsulent het voedingsadvies om de gewenste doelen te bereiken.

Vervolgconsultatie 25 € (volgende consultatie)

“De vooruitgang van het afvallen wordt gemeten, nauwkeurig opgevolgd en besproken. U zult zien dat het werkt en dat het blijvend is!”

Neem gerust telefonisch contact op of stuur een e-mail voor meer informatie.

Nagel Studio Ida van bolenstraat 30 3740 Bilzen Gsm: 0477/47 32 49 info@nagelstudio-glam-it.be BTW BE 0883 238 844